Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Bokalánc

A női bokát finoman és elegánsan hangsúlyozó arany bokalánc sosem megy ki a divatból, legyen szó kiemelt alkalomról, vagy egyszerű hétköznapokról, egyaránt viselhető. A Schmuck ékszerszalonok kínálatában mindig találhat a stílusához mind színében, mind stílusában, mind fazonjában tökéletesen illő modellt.

Számtalan variációs lehetőséggel, legyen az fényes, vagy matt felületű, klasszikus egy-, valamint többsoros, egyszerű szemkötésű, vagy sodrott kialakítású, kecsesen vékony vagy épp üreges, masszív szemekből, minden, a készletünkön megtalálható bokalánc egyedi igények alapján elkészülhet sárga, rosé és fehér aranyból, vagy akár mindhárom színben (trikolor) egyszerre.

A bokalánc viselésének eredete máig tisztázatlan; vannak, akik Indiából, mások a Közel-Keletről eredeteztetik. Bárhol is találták ki, a rendeltetése mindenütt a nőiesség, a könnyedség kihangsúlyozása volt. Egy karcsú boka díszeként a viselése sem mindennapos – a bokaláncot kifejezetten különleges alkalmakra javasoljuk, amikor érvényesülni tud a hatása.

A modernebb stílusú, nőisen finom, Anker szemkötésű apró láncszemekből álló arany bokaláncaink, valamint a vidám hangulatú, egyszerű-, illetőleg Figaró láncszemes bokaláncaink egyedi függőkkel, üreges arany figurákkal, vagy akár szikrázó fényű ékkövekkel tetszés szerint hangulathoz és alkalomhoz illően díszíthetők. A bokaláncok ékköves függőinek foglalata az ékkövekre drágakőfoglalással van rádolgozva, így azok a hordás során biztonságosan rögzítettek, normális viselés során nem esnek ki.

Átlagosan 23-27cm hosszú bokaláncaink hossza igény szerint állítható, így akár szélesebb bokán is mesésen mutathatnak, valamint az aranyszemek ródium bevonatának köszönhetően a fém-érzékenyek is bátran viselhetik.

Ékszereink, és így a fokozott terhelésnek kitett bokaláncaink is természetesen nagyobb tartósságot és kopásállóságot biztosító, ötvözött arany alapanyagból készülnek, hogy láncszemeik megmunkált formájukat, szépségüket és fényüket a viselés során minél hosszabb ideig megőrizzék.

Minden arany bokaláncot az arany finomságát igazoló tanúsítvánnyal valamint a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően, hitelesítő, magyar fémjellel látunk el.