Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Bross

Kollekciónkban számtalan fazonú és díszítésű melltű található, melyeket, kitűzőkét, dísztűként, illetve fejfedőre kitűzve kalap díszként is hordhatóak. A brossok mindig divatban maradnak, és kifinomult ízlésre vallanak.

A bross, azaz a melltű eredetileg a vállkendő összetűzésére szolgált, amire most is használhatjuk, ám önmagában, ruhára tűzve is viselhető. A bross legfőbb funkciója a hétköznapi életben, hogy a hölgyeket díszítse.

A férfiak számtalan, különféle kialakítású nyakkendőcsipesz közül válogathatnak. A bross férfi megfelelője ugyanis a nyakkendőcsipesz, amely egyszerre funkcionális és díszít – visszafogottan vagy erőteljesen, klasszikus stílusban vagy modern extravagánsban, kifejezve viselője egyéniségét.

A bross rangot is jelzett. Az apró, viszont különleges melltűt előbb a nemes hölgyek, később a fontos társadalmi tisztséget betöltő, vagy a társadalomért sokat tevő emberek hordták és viselik a mai napig – gondoljunk csak a francia becsületrend brossára, vagy a politikus hölgyekre, akik mindig hordanak egy brosst az estélyi ruhájukon vagy a blézerük hajtókáján.

A melltű viselése igencsak divatos, divatiparnak köszönhetően önálló dísszé vált fiatalok és idősek körében egyaránt. A bross különlegessége abban rejlik, hogy apró mérete dacára is képes egy egyszerű blúzt, vagy blézert elegáns alkalmi viseletté alakítani. A jól kiválasztott melltűvel akár az egész megjelenése stílusa is megváltozik!

Ajándéknak is ideális a bross, mert szinte bárkinek élményt fog jelenteni egy különleges arany melltű! A bross általában vízszintes kialakítású, rögzíthetően záródik, és külső felére drágakövekkel kombinált díszítményeket forrasztanak.

A kínálatunkban szereplő brossok között modern és klasszikus egyaránt akad – ami közös bennük, hogy mind elegáns, nőies, minőségi, értéket képviselő darab. A Schmuck ékszerszalonok kínálatában a klasszikus melltűktől a divatbrossokig igyekeztünk csupa olyan terméket bemutatni, amelyek között Ön is megtalálja a stílusához leginkább illő brosst. Válogasson brossainkból, ha igazán látványos, különleges melltűt szeretne viselni vagy ajándékba adni!