A klipsz nem csak nagymamáink ékszere

A már-már ikonikus, exkluzív és kifinomult klipszek viselésével a szezonális trendektől függetlenül lehet megjelenése egyszerre elegáns, letisztultan stílusos és egyedi.

A klipsz szóról sokaknak a bizsu ékszerek vagy épp a nagymama régi fülbevalói jutnak eszükbe, azonban a XXI. századi fülbevaló-kínálat széles palettáján ma már bármilyen stílushoz megtalálhatjuk a megfelelő klipszet, minőségi, luxus kivitelben, nemesfémekből is. Sokan ódzkodnak fülük kilyukasztásától, míg mások fémérzékenységül miatt nem viselhetnek bármilyen fülbevalót.

A fiatalok közül bár kevesen ismerik be, de sokan tartanak a füllukasztás okozta fájdalomtól vagy épp az azt követő esetleges fertőzésveszélytől.

A vérzékenyekről és azokról, akik fémérzékenységükből kifolyólag egyébként nem viselhetnek ékszereket már nem is beszélve. A klipsz fülbevalóknak hála, azonban már nekik is valóra válhatnak az álmaik.

Aki pedig álmai fülbevalóját akarja megtalálni, nézzen bátran körbe a Schmuck Ékszerszalon fülbevaló kínálatában!

A rosé és fehér arany gömbfülbevalóktól az apró köves berakású, vagy épp különleges csiszolású nagyobb köves díszítéssel ellátott sárga arany klipszekig már minden formában készülnek klipszek bőrbarát, kifejezetten antiallergén anyagokból is.

Egy szemgyönyörködtető dizájnú, különleges megmunkálású, karakteres formájú klipsz fülbevaló már önmagában is díszíti viselőjét.

A szikrázó, gyémántragyogású kövekkel kirakott fülbevalók minden ünnepélyes alkalommal a kiváló ízlést testesítik meg. A klipsz fülbevalóknak is sajátja ez az időtálló ragyogás.

A színes fazettás, friss, üde színpompájú klipszek a fiatalos, sportosabb, hétköznapi viselethez is megállják a helyüket, ráadásul akár út közben is változtathatsz aktuális megjelenéseden, hiszen a klipszek könnyen, minden zárral történő ügyetlenkedés nélkül, pár mozdulattal levehetőek és felhelyezhetőek.

A felcsíptethető klipsz-fülbevalókat, amelyekhez nem szükséges kifúratni a fület, már a férfiak is bátran viselik.

A férfi klipszek pont, mint a kifejezetten nők számára készült ékszertársaik, számos fajta anyagból készülhetnek. Felcsíptethető férfi klipsz-fülbevalókat már nem csak ezüstből, aranyból, vagy épp sebészeti acélból készítenek, ugyanis már nyitottak az ékszerpiacok az akrilból és fából készült ékszerekre is, melyek nikkelallergia esetén is biztonsággal hordhatóak.

Azonban akik a visszafogott, hagyományos stílusú és alapszínű típusokból szeretnének válogatni egészen biztos, hogy nemtől függetlenül megtalálják azt a klipszet, amelyik tökéletesen illeszkedik a saját stílusukhoz.