Az arany nyaklánc viselésének titkai

Az arany nyaklánc viselése korántsem annyira magától értetődő, mint elsőre gondolnánk.

A nőies jellemvonásokat arany nyaklánccal lehet igazán kihangsúlyozni, ennek azonban feltétele, hogy a megfelelő ékszert válasszuk!Az arany nyaklánc ugyanúgy egyedi kiegészítőnkké válhat, mint egy szinte észrevétlen tárggyá – elsősorban rajtunk múlik.

Itt az alkalom, hogy végiggondoljuk, megfelelően viseltük-e eddig a nyakláncainkat?

Egyet szoktunk hordani, vagy mindig az alkalomhoz illőt vesszük fel?

Ha csak egy arany nyaklánc akad az ékszeres dobozunkban, érdemes most körbenézni a Schmuck Ékszerszalon nyaklánc kínálatában, mindenki megtalálja benne a következő álomszép ékszerét! A termékpaletta olyan sok csodás arany ékszerből áll, hogy akár órákig elmerülhetünk az arany nyakláncok között, mire rá fogunk találni az igazira.

Időközönként egy-egy ilyen inspiráló ékszer felvétele sokat tud dobni az ember hangulatán.

A nyaklánc választásunkat mindig igazítsuk az aktuális viseletünkhöz és alkalomhoz.

A különleges eseményekre érdemesebb mívesebben kidolgozott nyakláncot választani, míg a hétköznapokban a visszafogottabb ékszerek a javallottak. Esküvőkön szintén íratlan szabály, hogy nem öltözzük túl a menyasszonyt – ez az ékszerviselésre is vonatkozik.

Ha a hétköznapjainkat szeretnénk bearanyozni egy csillogó nyaklánccal, akkor mindenképp olyat érdemes keresnünk, amely harmonizál a személyiségünk apró rezdüléseivel. Így teremthetjük meg a harmóniát önmagunk és ékszereink között.

Ezáltal válik igazi kiegészítővé, a személyiségünk aranyba foglalt kifejezésévé a nyakláncunk. A nőies kialakítású arany nyaklánc egyszerre letisztult, elegáns, varázslatos és finoman megmunkált.

Mikor viseljünk erősebb arany nyakláncot?

A vastagabb, erősebb szálakból font, vagy markánsabb szemekből kialakított arany nyakláncok elsősorban az erőteljesebb testalkatú hölgyekhez illenek. Ha valakinek vékonyabb a nyaka, vagy nyúlánkabb a termete, ő mindenképpen a klasszikus, könnyedebb ékszereket válassza.

Figyeljünk oda arra, hogy az arany nyaklánc felvéve épp egy ujjnyival érjen a kulcscsont vonala alá. Ez a nyaklánchossz az, ami a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítja, valamint a legkevésbé akadályozó a mindennapi tevékenységeink során.

A Schmuck Ékszerszalon arany nyakláncai között bőségesen talál férfiaknak készült remekmívű darabokat is. Vastag szemes, robosztusabb és vékonyabb, klasszikus fazonú arany nyakláncok széles palettájával gondoltunk férfi vendégeinkre is, akik kedvükre válogathatnak üzleteinkben a fiatalos férfiaknak, sportembereknek és üzletembereknek szánt darabok között.