Az ékszerek őszi színe a fehéres-ezüstös

Az ékszerviselés és öltözködés íratlan szabályai közé tartozik, hogy mindig válasszunk az évszaknak megfelelő, azzal harmonizáló kiegészítőket. Az ékszerek esetében az idei ősz színe a fehéres-ezüstös.

Igenis, lehet élvezni az őszt is, hiszen végre egy olyan évszak ez, amikor a hideg még elviselhető (főként amikor még októberben is elég egy átmeneti kabát). Mindenki, aki ad magára, igyekszik csodás outfiteket felvenni, szépen felöltözni.Az outfitünket minden évszakban, kiváltképpen tavasszal és ősszel tudjuk ékszerekkel feldobni igazán. Télen a sok réteg ruha takar mindent, nyáron pedig, kiváltképpen a napon, elég kellemetlenek szoktak lenni a felforrósodó gyűrűk és nyakláncok.

Fehér arany, platina nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók széles választékából szemezgethetünk idén ősszel

Lássuk, melyek azok a minőségi nemesfém ékszerek, amelyek igazán ütősnek számítanak! Mindjárt első lépésként tartsuk szem előtt a kevesebb néha több kifejezés igazságát, mert az ősz éppen erre erősít rá.

Amikor őszi kiegészítőkre kerül a sor, a legtöbben a cipőket, átmeneti kabátokat, sálakat szokták első körben megemlíteni. A fehérarany és platina ékszerek, ha jól választunk, olyan kiegészítők, amelyekkel mindig meg lehet újítani ruhánkat, sőt az egész megjelenésünket.

Retró, laza, elegáns és klasszikus – mind a négy stílusból válogathatunk ékszereket

Ékszerek terén kissé kaotikusnak tűnik a helyzet, nehéz megmondani, hogy egész pontosan mi a divat, ugyanis rengeteg olyan fazon és minta éli reneszánszát, amit retrónak tekinthetünk – mellettük viszont a laza és modern is divatban van, ahogy az elegáns és klasszikus is öröknek tekinthető.

A legérdekesebb Schmuck nyakláncokat, amelyek között nők és férfiak, felnőttek és gyermekek egyaránt kedvükre válogathatnak, a Schmuck ékszerszalonokban találni. Akár laza, akár retró, akár klasszikus, ezen arany nyakláncok és karkötők között mindenki kedvére válogathat!

Másik szempontból nézve a több, egymással ütköző divatirányzat együttes megléte azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármit felvehetünk, ami az alkalomhoz illik. Még mindig népszerűek a szerves anyagokból készült, igényes darabok, például a bőr és csipke.

Több vékonyabb helyett hordjunk egy vastagabbat

A színek terén egyértelműen a hűvösebb, fémesebb a nyerő, habár a sárga arany ékszerekkel sosem lőhetünk mellé. Aki viszont jobban kedveli az ezüstös-fehéres ékszereket, azok kedvükre válogathatnak a feltűnőbb formák és méretek között.

A nyaranta előnyösen divatos, több vékony nyaklánc viselése helyett, most ősszel, sokkal inkább az egy nagy a javasolt viselet. Karkötők terén ugyancsak érdemesebb a vastag, nagyobb darabokat választani, mert ezek a befutók.