Eljegyzési gyűrűt is választhat személyre szabottan

Szeretné, hogy párja örömét semmi se árnyékolja be a nagy pillanatban? Az őszinte mosolyért, az alábbiakban az Ön cseppet sem könnyű döntéséhez igyekszünk olyan támpontokat adni, amelyeket figyelembe véve az adott személyiségtípushoz jó eséllyel a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrűt fogja majd kiválasztani.Azok, akik már nagyon szeretnék megkérni a párjuk kezét, de nem tudják milyen stílusú eljegyzési gyűrűt válasszanak, sokszor esnek bele abba a csapdába, hogy megveszik az első gyűrűt, amit az eladó ajánl számukra. 

Általában ők azok, akik pár nap múlva párjukkal együtt érkeznek kicseréltetni az elhibázott választás eredményét, valami méretben és dizájnban egyaránt jobban illőre. Egyes személyiségtípusokhoz a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrűt megtalálni nem egyszerű, de nem is annyira lehetetlen, mint azt elsőre gondolnánk. 

Kiváltképpen akkor egyszerű a helyzet, ha a Schmuck Ékszerszalon eljegyzési gyűrű kínálatából választja ki a megfelelő gyűrűt, az eladók szakértő segítségével.

Milyen eljegyzési gyűrűt válasszon, ha a jövendőbelije hagyományos, konzervatív értékrendű?

Elsőre talán azt gondolnánk, hogy a hagyományokat követő, szerényebb személyiségjegy karöltve jár a romantikusabb életfelfogással és számukra a legkönnyebb eljegyzési gyűrűt választani, ám erre az élet sokszor rácáfol. 

Sokszor pont a konzervatívabb értékrendeket követő hölgyek azok, akik bár nem a párjuk nagymamájától örökölt gyűrűre vágynak, de szeretnék, ha lányuk majd megörökölhetné és viselhetné majd az Ő gyűrűjüket. 

Egyértelmű tehát, hogy egy új, de mindenképpen klasszikus sárga arany (esetleg bicolor) gyűrű illik a Hölgyhöz, amely nem túl vastag, egyszerű dizájnnal rendelkezik és hagyományosan foglalt, nem hivalkodó, kicsi, de tekintetet vonzó, szikrázó kővel rendelkezik. 

Milyen eljegyzési gyűrűt válasszon, ha a jövendőbelije extravagáns és nagyvonalú? 

Számára a legkönnyebb választani. A pompázatos drágaköves (rubin, smaragd, zafír vagy aqamarin) vagy sok apró különleges metszésű drágakővel kirakott sárga és rosé arany eljegyzési gyűrűk között érdemes részükre keresgélni. 

Az igazán extravagáns, nagyvilági, nagybetűs Nőknek főleg az egyedi tervezésű, látványosabb dizájnú, vastagabb és/vagy szélesebb modellek állnak jól és általában ezeket a mindennapi öltözetükhöz, életstílusokhoz is minden szempontból illő darabokat viselik a legszívesebben.

Milyen eljegyzési gyűrűt válasszon, ha a jövendőbelije modern és hűvösen elegáns?

Egy jégkristályként ragyogó, színtelen- vagy kék gyémántköves, gazdagon metszett, fehérarany eljegyzési gyűrűvel garantált sikere lehet nála. Általában magasabb beosztásban tevékenykednek, adatok halmazában érzik jól magukat így, ha tehetjük, akkor nem látványosan, de csempésszük az eljegyzési gyűrű mellé annak súlyáról, anyagának finomságáról valamint a befoglalt gyémánt(ok) származásáról, méretéről, tisztaságáról szóló certifikátot is. Nem nyíltan kimondva, de értékelni fogja. 

Milyen eljegyzési gyűrűt válasszon, ha a jövendőbelije bohém mód fiatalos?

Az egyetlen feladat, hogy megtaláljuk azt a gyűrűt, amely bohóságában a leginkább illik Őhozzá, vagy kitaláljuk számára azt a formát, amely egyértelműen őt tükrözi. Lehet akár őrült is a választás. 

Ők azok, akik nem ragaszkodnak a formaságokhoz, nem szükséges mindenáron aranyban gondolkodni sem. Akár egy fűszálból készült, vagy gumitömítés-karikát is hordanának büszkén az ujjukon, mint szerelmüktől kapott eljegyzési gyűrűt. 

Ám az igazi Férfiak képesek ezekhez az elvárásokhoz mérten is képesek megtalálni azt a stílusos és minőségi eljegyzési gyűrűt, ami az ilyen lelkületű személyiségjegyhez is kiválóan passzol. A lényeg, hogy engedjük szárnyalni a képzeletünket. 

Csavart, kusza szálakból (amelyek ujjra tekert fűszálat idéznek) készült fehér arany gyűrű, egy kicsi, piros katicával, esetleg rubin kővel épp úgy kiváló választás lehet, mint egy nagy, piros szívet formázó, „húszfilléres gyerek-gyűrű” típusú, arany eljegyzési gyűrű.

Milyen eljegyzési gyűrűt válasszon, ha a jövendőbelije sugárzóan különleges?

Amennyiben a nagymama eljegyzési gyűrűje sem egy hagyományos példány, bizony eme hölgy számára az lehet a legjobb választás. Nem szükséges órákon át válogatnia és keresgélnie, hiszen az igazi, már a birtokában van. Csak méretre igazítani és visszaadni annak régi, szemet gyönyörködtető arany-fényét. 

Ezek után a sugárzóan gyönyörű, őszinte mosoly épp úgy garantált, mint a nagy kérdésre adott pozitív válasz, hiszen Ön az, aki megtalálta élete legszebb pillanatához a tökéletes eljegyzési gyűrűt.