Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Fülbevaló

Ki akar tűnni a tömegből vagy finoman, ám határozottan akarja érzékeltetni nőiességét? Válassza ki az Önhöz és az alkalomhoz illő fülbevalót és a hatás garantált lesz! A Schmuck ékszerszalonok online kínálatában a kisgyerekeknek, sőt kisbabáknak szánt fülbevalóktól kezdve a nagyestélyihez illő arany fülönfüggőkig mindent megtalál.

23 100.- Ft

58 300.- Ft

29 850.- Ft

65 000.- Ft

15 550.- Ft

18 000.- Ft

7 600.- Ft

62 900.- Ft

50 550.- Ft

59 700.- Ft

11 400.- Ft

31 200.- Ft

112 450.- Ft

A fülbevalók már az ókor óta a nők (és férfiak) alapvető ékszerei közé tartoznak. Legyen szó finom és elegáns, aranyból készült darabról, vagy egy bedugós fülönfüggőről, egy nő kislány korától minden életszakaszra és alkalomra megtalálhatja nálunk a tökéletesen hozzá illő fülbevalót.

Válogasson kedvére nálunk gyermeke, párja vagy önmaga számára a bedugós-, karika- és a hagyományos, lógós fülbevalók között, amelyek alapékszernek számítanak minden nő életében. Fülbevalót ugyanis bárhol, bármikor lehet hordani egy nagyon kevés kivételtől eltekintve. Bálokon, színházban, fogadások során ugyanúgy fontos kiegészítő, mint munkahelyen, az utcán vagy akár a strandon.

Ha Önnek igazán fontos, hogy az ékszer, amelyet visel, az Ön kiváló egyéniségét, sajátos, csak Önre jellemző stílusát tükrözze, akkor tekintse át kínálatunkat, hiszen célunk minőséget nyújtani az igényes vásárlóinknak.

Lehet, hogy Ön csak egy ékszert, azt a bizonyos örök darabot hordja folyamatosan, vagy inkább egy egész ékszerdoboznyit halmoz fel a fülbevalókból, hogy mindig a legjobb formáját hozza, legyen szó bármilyen alkalomról.

Az ékszerek és fülbevalók világában, akárcsak az öltözködésben, mindig születnek újfajta darabok, amelyek az új trendeket követik. Ha viszont klasszikus darabot választ, biztos lehet benne, hogy nagyot nem tévedhet. Inkább legyen túlöltözötten elegáns!

Arany fülbevaló sokszínűsége és széles választéka várja nálunk Önt, és gyermekét is! Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen nálunk mindig, mindenki megtalálja a számításait. Kizárólag minőségi arany ékszerekkel, elegáns fülbevalókkal találkozhat nálunk, a piciktől a nagyokig, minden korosztály számára tartogatunk egy-egy pici, ám de szembetűnő csodát, vagyis magát az ékszert!

Látogasson el hozzánk Ön is, várjuk sok szeretettel!