Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Karlánc és karperec

Ékesítse kezét arany karlánccal vagy kristályberakásos karpereccel! Nők és férfiak számára egyaránt kínálunk arany, fehérarany vagy ródiummal futtatott karláncokat Schmuck ékszerszalonjainkban. A karláncokat hagyományosan a hozzájuk illő nyaklánchoz, esetleg bokalánchoz ajánljuk.

99 800.- Ft

12 800.- Ft

65 400.- Ft

82 300.- Ft

97 400.- Ft

Ha Ön a klasszikus darabokat kedveli, vagy éppen modernebb ékszert szeretne viselni, vessen egy pillantást a Schmuck ékszerszalonok karlánc és karperec kínálatára… majd még néhány pillantást, hiszen kiemelten minőségi, egyedi darabokat kínálunk elérhető áron.

Legyen szó üzleti vacsoráról vagy egy romantikus estéről, a Swarovski kristályokkal vagy drágakövekkel díszített, finom karlánc garantáltan az Ön fényét emeli. A karpereceket azok számára ajánljuk, akik szeretnek a divat élvonalába tartozni, megmutatni, hogy értik és érzik a jelen trendjét. Férfiaknak a minimalista arany, fehérarany karpántokat ajánljuk, hölgyeknek inkább az egy drágakővel díszített változatokat.

Párok figyelmébe ajánljuk az egymáshoz illő karláncokat és karpereceket, amelyek színükben, kialakításukban, jellegzetességeikben éppen úgy passzolnak, mint a női és férfi karikagyűrű párjaink.

Habár egy úriember ruhatárából ma sem hiányozhat a karóra, sokan mégis félreteszik, mert a mobil bőven elegendő a pontos idő megtekintéséhez. Az ő számukra találták ki a business-karkötőt, amely az órát helyettesítő minimalistán elegáns, valódi férfi ékszer. Alapanyaga általában bőr vagy természetes kaucsuk és erre kerül rá a nemesfém borítás.

Az összes karkötőnk és karláncunk aranyból, fehér aranyból, illetve ródium bevonattal készült. A díszítő kövek Swarovski kristály, topáz, ametiszt, zafír, olivin, smaragd, rubin, citrin és brilliáns, mert az elegancia nem pusztán látszat, érték is, amit értékkel lehet megteremteni.

Amennyiben gyermekének is szeretne hozzáillő ékszert adni, de a fülbevaló kizárt egészségügyi okból, a nyakláncot, gyűrűt pedig veszélyesnek tartja egy kisgyermek esetében, akkor ajándékozzon neki méretre igazítható, gyermek karláncot, akár kis, játékos medalionnal. Keresztelői, iskolakezdési ajándéknak tökéletes választás! Amennyiben úgy érzi tanácstalan és nem tud egyértelműen dönteni a larláncokat, karpereceket, karkötőket illetően az online-felületünkön, látogasson el az Önhöz legközelebb eső üzletünkbe, ahol szakavatott eladóink segíteni fognak a választásban!