Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Medál

Egy elegáns medál minden nő életében fontos szerepet tölt be. Az aranyból készült medálok mindig is a legközkedveltebb ékszerek közzé tartoztak. Medált egyaránt viselhet nő és férfi, felnőtt és gyermek – a Schmuck ékszerboltokban Ön minden alkalomra megtalálja a megfelelő ékszert. Az urak számára kifejezetten a visszafogott arany medálok javallottak.

13 100.- Ft

54 850.- Ft

6 050.- Ft

6 050.- Ft

13 600.- Ft

23 000.- Ft

29 850.- Ft

10 000.- Ft

8 650.- Ft

19 200.- Ft

5 500.- Ft

11 500.- Ft

109 450.- Ft

24 150.- Ft

A medál szerepe eltér a fülbevalóétól vagy a gyűrűétől: a test középvonalán, a szív és fej között viselve magára vonja az emberek figyelmét. A medálokat divatból, családi kötődést kifejezendő vagy akár vallási okokból is hordanak az emberek. Egy medál lehet valamelyik vallás jelképe, például kereszt vagy Dávid csillag, lehet szerencsehozó szerepe asztrológiai ábrát vagy egy kedvenc állatot mintázva. Emellett kifejezhet szerelmet, barátságot, vagy egyszerűen tetszik a viselőjének.

Ön mit szeretne tudtára adni az embereknek a nyakában függő medál révén? Bármi legyen is a célja, a Schmuck ékszerszalonok kínálatában bizonyosan megtalálja az Önnek tetsző medált!

Válogasson kedvére az arany vagy a díszesebb kristályos, drágaköves medálok között. Tenyésztett gyöngyöset vagy korallosat szeretne? Inkább az opál vonzza vagy mégis a gyémánt a kedvence? A kínálatunkban mindegyik szerepel!

Méltó ajándékon gondolkozik? Az aranymedál kitűnő választás! Egy medál ugyanis mindig több, mint ékszer: érzelmeket, gondolatokat, vágyakat fejez ki: hitet az égi hatalmakban, a szerencsében, önmagunkban, emlékeztető egy fontos eseményre, mint a ballagás, a kiemelt évfordulók vagy házasság. A medálok külön csoportját alkotják azok az elegáns darabok, amelyeket inkább elegáns partikon és estélyeken, színházban viselnek. A „trendi”, fiatalos vagy éppen sportolás közben is viselhető medálok ugyancsak megtalálhatók a kínálatunkban.

Kedvesének akar kedveskedni? A szív alakú medálok sosem mennek ki a divatból és a drágaköves vagy Swarovski kristályos ékszer tökéletes választás, hogy kifejezze azt az érzést, ami szavakkal elmondhatatlan!

A férfiak számára olyan visszafogottabb medálokat javaslunk, amelyek szintén aranyból készülnek, esetleg ródiummal futtatva fehéraranynak tűnnek, vagy éppen nemesacélból kerültek megformázásra. A medál ugyanis lehet kifejezetten férfias viselet is, és azon kevés ékszer közé tartozik, amelyet szinte minden társaságban elfogadnak.