Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Nyaklánc

Visszafogott megjelenésével is hódíthat univerzális, egyszerűségében is elegáns Pancer szemes és merev nyakláncainkkal. Válasszon hozzájuk a Schmuck ékszerszalon kínálatából akár ametiszt, zafír, olivin, smaragd, rubin, citrin drágakővel vagy briliánssal foglalt, Swarovski kristályos medalionokat. A hatás nem marad el!

197 300.- Ft

313 100.- Ft

318 800.- Ft

145 450.- Ft

Egy átlagos arany nyaklánc felvéve épp egy ujjnyival ér a kulcscsont vonala alá, ez a nyaklánchossz az, ami a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítja, valamint a legkevésbé akadályozó a mindennapi tevékenységeink során. Ráadásul nyakláncát és megjelenését egy egyszerű medálcserével, pillanatok alatt mindennapi hangulatához igazíthatja.

Azonban, ha Ön egy nem mindennapi láncot keres, vagy kifejezetten alkalmi arany nyakláncot, ettől a hossztól egyéni ízlés és stílus viszonylatában érdemes eltérni. Kínálatunkban ennek megfelelően a rövidebb, 40centiméteres, valamint a középhosszú 50-55 centiméteres nyakláncokat épp úgy megtalálhatja, mint az akár több sorban is feltekerhető, elegánsan hurkolható fazonú-, vagy akár extrém hosszú, kapocs nélküli láncokat.

Tökéletes megjelenését természetesen a nyakláncokhoz színben, lánckialakításban tökéletesen illő karkötőkkel is biztosíthatja. A nyaklánc története az ősidőkbe nyúlik vissza, és azóta is töretlen a népszerűségük. A nyakláncokat mindig is előszeretettel díszítették különböző drága- vagy féldrágakövekkel, és az örök klasszikus igazgyönggyel.

Nálunk megtalálja az Önnek való nyakláncot, legyen szó klasszikus vagy „trendi” ékszerről!

Szemgyönyörködtető Walles dupla sodrott, Barakka, Barokk vagy épp szív alakú szemekből álló, rafinált láncszemkötésű Mona Lisa valamint áttört szemes nyakláncainkon túl, még számtalan, egyedi fazonú és mintázatú, középen kiszélesedő arany nyakék közül választhat. Ha betér hozzánk, a hagyományosan közkedvelt és mutatós sárga arany-, vagy épp a fiatalosabb, trendkövető fehér arany színekben egyaránt találni fog Önhöz illő nyakláncot!

Vastag szemes, robosztusabb és vékonyabb, klasszikus fazonú arany nyakláncok széles palettájával gondoltunk férfi vendégeink ízlésére is, akik kedvükre válogathatnak üzleteinkben a fiatalos férfiaknak, sportembereknek és üzletembereknek szánt darabok között.

Szeretné, ha az Ön által oly nagyon kedvelt személy mosolya felülmúlná ragyogásban az aranyba foglalt ékkő csillogását? Ékkövekkel díszített, sárga arany-fehér arany kombinációjú és trikolor nyakék-karlánc szettjeinkkel akkor sem téveszthet célt, ha azokkal valaki mást szeretne meglepni.

Amennyiben úgy érzi tanácstalan és nem tud egyértelműen dönteni az ékszereket illetően az online-felületen, látogasson el az egyik, Önhöz közelebb eső üzletünkbe, ahol igény szerint, kérésére eladóink segítik Önt a választásban!