Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esküvő, ékszerek, láncok, arany - Schmuck Ékszer
Pecsétgyűrű

Üzleteink gazdag termékpalettájából minden stílusos férfi megtalálhatja magának azt a pecsétgyűrűt, amely a leginkább megfelel egyedi igényeinek, életvitelének és ízlésvilágának. A Schmuck ékszerszalon online kínálatának kialakításakor mi a hölgyekre, üzletasszonyokra is gondoltunk, követve a hazai és külföldi trendeket.

Ma már a pecsétgyűrűk is egyre inkább uniszex viseletnek számítanak, habár a pecsétgyűrű eredetileg valóban pecsételésre szolgált, még amikor viaszt használtak az okiratok hitelesítésénél pecséttinta helyett. Ezért csak a nemesek és jómódú polgárok voltak jogosultak saját pecsétre, amit egy gyűrű kövébe vésve mindenhova magukkal vihettek.

Míg megjelenésükben, kialakításukban stílusokhoz igazítva a nem túl karakteres, lágyabb jellegű kisebb pecsétgyűrűket napjainkban már gyakran keresik és viselik hölgyek is, a határozott karakterű ám sima modellek mellett a férfiak körében is megfigyelhetően egyre kedveltebbek a megjelenésükben különlegesebb, egyedibb ízlésvilágot tükröző, részletes, míves vésetekkel gazdagon ellátott, ékköves pecsétgyűrűk.

Prémium minőségű ékkövek közül a színtelen, fehér, apró, ám markáns csiszolású, többnyire szögletes drágakövek, brillek, valamint természetesen a gyémántok a legkeresettebbek, ám nem ritka egy-egy erőteljes, sötét színű kő megjelenése sem a férfi ékszerek esetében, ugyanakkor elvárás, hogy a viselt ékszerek, pecsétgyűrűk ne csak minőségi, egyedi darabok legyenek, hanem időtállóak is.

Különleges, speciális felületkezelésüknek köszönhetően, fokozottan kopás és karcálló pecsétgyűrűink még a folyamatos-, vagy nagyobb igénybevétel esetén is sokáig megtartják eredeti szépségüket, formájukat és fényüket.

Legyen szó tehát akár jelképes díszítésekkel ellátott, egyszerűbb, karakteres vonalvezetésű, akár megjelenésében formabontó, esetleg aprólékos vésetekkel készített, díszesebb címeres plakettű vagy egyedi monogram-gravírozott és kisebb-nagyobb kövekkel díszített gyűrűről, a pecsétgyűrű, mint stílusos és elegáns viselet még mindig a fényűzés, a luxus jelképének tekinthető.