Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

4+1 KIVÁLÓ ALKALOM ARANY KARKÖTŐ VISELÉSRE

4+1 KIVÁLÓ ALKALOM ARANY KARKÖTŐ VISELÉSRE

Karkötőt nők és férfiak egyaránt előszeretettel viselnek ünnepi öltözék kiegészítésére. Azonban a hagyományok és tradíciók ma már csak egyfajta érzelmi iránymutatóként vannak jelen.

Ha ékszerviselésről van szó, azokat is sokszor felülírja a praktikum, az érzelmi, vérmérsékleti és esztétikai sokszínűség.

1. Színházi előadások

A színházi páholyok félhomályában a lágy fényű, apró köves, elegáns karkötők vonzzák a szemet.

A finom mozdulatok, a visszafogott suttogások és a visszafojtott lélegzetek, az apró csodák közé nem illenek a harsány ékszerek. A finom, bővebb fazonú, lágyesésű, esetenként szikrázó fehér, apró kövekkel kirakott karkötők és hozzájuk illő ékszer-szettek nem hivalkodnak, mégsem lehet őket elismerő pillantás nélkül hagyni, főleg, ha azt az elegáns karkötőt egy kecsesen vékony csukló, és egy csupaszon hagyott karú ruha is kiemeli.

2. Elegáns, nagy családi ebédek elképzelhetetlenek az örökölt ékszerek viselése nélkül.

A nagymamánktól vagy épp párunk édesanyjától kapott karkötő emeli a családi ünnepek fényét és képes az összetartásra, a családi kapcsolatok fontosságára irányítani a figyelmet, hiszen az arany ékszerek és a népi hagyományok, rítusok, az évszázadok, sőt évezredek során szinte már elválaszthatatlanná váltak.

Férfiak és nők egyaránt előszeretettel alkalmazták a különböző, ünnepi alkalmakkor viselt öltözékek kiegészítésére. Azonban a hagyományok és tradíciók ma már csak egyfajta érzelmi iránymutatóként vannak jelen, ha ékszerviselésről van szó és azokat is sokszor felülírja a praktikum, az érzelmi és vérmérsékleti sokszínűség. Vagy például az az esztétikai élmény, amit a webáruházunkból vásárolt karperec viselése okoz.

3. Ünnepek, ünnepi alkalmak Ünnepi alkalmakkor a karkötőt nem csak viselhetjük, de ajándékba is adhatjuk.

Természetesen nem árt előtte kicsit informálódni a megajándékozandó személy stílusáról, ékszerviselési szokásairól, kedvenc ékszereiről ahhoz, hogy valóban örömöt tudjunk szerezni egy általunk választott arany karkötővel-

Ám amennyiben egy finomabb, visszafogottabb láncot választunk, nem foghatunk mellé, ugyanis az elegáns arany karkötőkből akár a több is jól mutat egy kecses, vékony csuklón. Kiváltképpen, ha a webáruházunkból választott divatgyűrűt viseljük hozzá.

4. Munkahelyi prezentációk, üzletkötések, üzleti vacsorák.

Üzleti prezentációk során a figyelem és így a hangsúly is számtalan alkalommal irányul a kézre. Gondosan kiválasztott arany karkötőnket akár a figyelem megragadására is használhatjuk. Jellemzően egy prezentáció során többször is célzott iránymutatással vezetjük a hallgatóságot a megértés felé.

Egy karkötő ezt az iránt figyelmet támogathatja vagy akár el is terelheti. Így amennyiben élünk azzal a lehetőséggel, hogy többen és tovább figyeljenek arra, amire épp mi szeretnénk, akkor olyan aranykarkötőt válasszunk, amely méretében és mintájában egyaránt látványos, de még nem harsány és nem hivalkodó.

Ugyanis egy vastagabb, vagy extrém mintázatú szemekből készült, sárga arany karkötő hallgatóságunkban tudatlanul is figyelemzavart okozhat.

+1 Kéz a kézben romantikus séták

Amikor összesimulnak az ujjak és egymáshoz érnek finoman a csuklók. A kézen fogva andalogva töltött romantikus séták kifejezetten kényelmetlenné válhatnak hatalmas gyűrűket viselve, azonban egy lágy esésű aranykarkötő, amely finoman körülcsiklandozza csuklónkat, nem csak növelheti a pillanat varázsát de a rosé-arany változata akár szexibb megjelenést is biztosíthat viselőjének.