Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ajánlatkéréshez szükséges regisztrálnom a Schmuck Ékszer webshopban?

Nem, nem szükséges regisztrációval rendelkezni, vendégként is kérhet ajánlatot. Ellenben regisztrációval számos előnyre tehet szert. Egyedi ajánlatokról értesülhet és fiókjába belépve láthatja az ajánlatkérés állapotát is. A fiók létrehozása nagyon egyszerű és nem tart semeddig.

Van valahol üzletük?

Igen, több üzletünk is van Budapesten, valamint Soroksáron, Budaörsön és Kecskeméten. További információt az Üzleteink menüpontban talál róluk.

Mikor kapok az ajánlatkérésemre választ a kiválasztott termékről?

Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljanak az üzenetekre. Igyekszünk egy napon belül választ adni az ajánlatkérő üzenetekre.

Milyen adatokat kell megadnom az ajánlatkéréshez?

Mindenképpen szükségünk lesz a nevére, illetve e-mail címére ahhoz, hogy utána értesíteni tudjuk a termékkel kapcsolatos információkról. Emellett egyedi üzenetet is küldhet, ha van bármilyen egyéb kérdése az ajánlatkéréssel egyidejűleg.

Honnan származnak a Schmuck ékszerek?

A Schmuck ékszerek főként Olaszországból, Németországból származnak. Garantáltan a legjobb minőségű és értékálló ékszereket biztosítjuk külföldi partnereinkkel a vásárlóink számára.

Milyen drágakövek vannak az ékszerekben?

Lehet gyémánt, féldrágakő és drágakő is egyaránt az ékszerekben típustól függően, de cirkónia kövekkel ellátott ékszereket is megtalálnak a kínálatunkban.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Schmuck Ékszerrel?

Hívjon minket telefonon napközben 9-16 óráig ügyfélszolgálati telefonszámunkon vagy írjon e-mailt a kapcsolat@schmuckekszer.hu címre. További részleteket talál a kapcsolat menüpont alatt.

Ha kiválasztok egy ékszert és elérhető bármelyik üzletben, akkor személyesen is megnézhetem?

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy tájékoztassuk vevőinket a termék elérhetőségéről, így személyesen is megtekintheti a kiválasztott ékszert és eldöntheti, hogy igényt tart-e a vásárlásra.

On the other hand

We denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as saying through shrinking from toil and pain. These cases are perfectly simple and easy to distinguish. In a free hour, when our power of choice is untrammelled and when nothing prevents our being able to do what we like best, every pleasure is to be welcomed and every pain avoided. But in certain circumstances and owing to the claims of duty or the obligations of business it will frequently occur that pleasures have to be repudiated and annoyances accepted.

Keresés