Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatások

 

 

Gerstner karikagyűrű tervezés

Üzletünkben lehetőség van egyedi karikagyűrűk megrendelésére is, melyhez a vásárló egy tervező program segítségével kivitelezheti az általa megálmodott ékszereket.

Egyéni karikagyűrű tanácsadás

A leánykérés után, az esküvő megszervezése előtt a legfontosabb feladata a friss jegyeseknek a karikagyűrű kiválasztása. A karikagyűrűt a házaspár egy életen át fogja hordani, ezért a tökéletes választásra kell törekedni, mi ebben segítünk!

Egyedi ékszer tervezés

Sokan szeretik az egyedi ékszereket, amiket saját maguk terveznek, illetve szeretnének megterveztetni. Tapasztalt aranyműveseink készséggel állnak a kreatív vásárlók kéréseinek a kielégítésére.

Értékbecslés

Értékbecsüs szakembereink segítenek a vevő által kínált ékszerek bevizsgálásában. Üzletünkben törtarany felvásárlására van lehetőség, melyhez az aktuális árfolyamnak megfelelően igazodunk.

 

Polírozás

Ez a finom felületi csiszolás a kedvenc ékszereink kopása esetén ajánlott, az ékszer karcmentesebb és csillogóbb lesz az eljárástól.

 

Ródiumozás

A Ródium egy ezüstfehér színű fém, mely a platinafémek családjába tartozik. Az ékszerek felületén időnként megjelenő elszíneződés oxidálódás folyamata, melyet egy polírozással és ródiumozással újból szinte az eredeti állapotára lehet varázsolni.

 

Befektetési arany

A befektetési arany tisztasága 99.999%, ennél jobb minőségű aranyat nem lehet előállítani. Üzleteinkben kedvező áron vásárolhatóak meg az 2 gramm-tól egészen a 100 gramm-os elérhető változatok.

 

Virtuális karikagyűrű próba

A Schmuck Ékszer Android és iPhone okostelefonokra virtuális gyűrűpróbáló alkalmazást fejlesztett, mellyel a Kedves vásárló a saját kezéhez próbálhat néhány gyűrűt a kínálatunkból, melyeket meg is vásárolhat az üzleteinkben. Fotózza le a kezét és helyezze el a gyűrűt a képen a megfelelő ujjára! Az eredményt lementheti a telefonjára vagy megoszthatja Facebookon, e-mailben.