Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatások

 

 

Gerstner karikagyűrű tervezés

Üzletünkben lehetőség van egyedi karikagyűrűk megrendelésére is, melyhez a vásárló egy tervező program segítségével kivitelezheti az általa megálmodott ékszereket.

Egyéni karikagyűrű tanácsadás

A leánykérés után, az esküvő megszervezése előtt a legfontosabb feladata a friss jegyeseknek a karikagyűrű kiválasztása. A karikagyűrűt a házaspár egy életen át fogja hordani, ezért a tökéletes választásra kell törekedni, mi ebben segítünk!

Egyedi ékszer tervezés

Sokan szeretik az egyedi ékszereket, amiket saját maguk terveznek, illetve szeretnének megterveztetni. Tapasztalt aranyműveseink készséggel állnak a kreatív vásárlók kéréseinek a kielégítésére.

Értékbecslés

Értékbecsüs szakembereink segítenek a vevő által kínált ékszerek bevizsgálásában. Üzletünkben törtarany felvásárlására van lehetőség, melyhez az aktuális árfolyamnak megfelelően igazodunk.

 

Polírozás

Ez a finom felületi csiszolás a kedvenc ékszereink kopása esetén ajánlott, az ékszer karcmentesebb és csillogóbb lesz az eljárástól.

 

Ródiumozás

A Ródium egy ezüstfehér színű fém, mely a platinafémek családjába tartozik. Az ékszerek felületén időnként megjelenő elszíneződés oxidálódás folyamata, melyet egy polírozással és ródiumozással újból szinte az eredeti állapotára lehet varázsolni.

 

Befektetési arany

A befektetési arany tisztasága 99.999%, ennél jobb minőségű aranyat nem lehet előállítani. Üzleteinkben kedvező áron vásárolhatóak meg az 2 gramm-tól egészen a 100 gramm-os elérhető változatok.

 

Virtuális karikagyűrű próba

A Schmuck Ékszer Android és iPhone okostelefonokra virtuális gyűrűpróbáló alkalmazást fejlesztett, mellyel a Kedves vásárló a saját kezéhez próbálhat néhány gyűrűt a kínálatunkból, melyeket meg is vásárolhat az üzleteinkben. Fotózza le a kezét és helyezze el a gyűrűt a képen a megfelelő ujjára! Az eredményt lementheti a telefonjára vagy megoszthatja Facebookon, e-mailben.

 

 

On the other hand

We denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as saying through shrinking from toil and pain. These cases are perfectly simple and easy to distinguish. In a free hour, when our power of choice is untrammelled and when nothing prevents our being able to do what we like best, every pleasure is to be welcomed and every pain avoided. But in certain circumstances and owing to the claims of duty or the obligations of business it will frequently occur that pleasures have to be repudiated and annoyances accepted.

Keresés