Eljegyzési gyűrű és gyémánt ékszer

Eljegyzési gyűrűink között egyaránt megtalálhatóak a klasszikus, a modern, illetve az egyedi készítésű, vevőink által megálmodott modellek is! Gyémántgyűrűink a trendi fehér, bicolor (rózsa/vörös arany) valamint a mindig elegáns klasszikus, sárga arany színben pompáznak.

Több ezer elégedett házaspár,

több mint 30 év tapasztalat.

Budapesten tizenkét üzletünkben, illetve kecskeméti üzletünkben várjuk sok szeretettel. A vásárlás, csere és a garancia nem bolthoz kötött, törzs vásárlóknak extra kedvezménnyel kedveskedünk, bármelyik boltunkban is szeretne vásárolni.

További 7 érv, amiért megéri minket választani

  • 30% árengedmény eljegyzési gyűrűinkre
  • Az eljegyzési gyűrű mellé vásárolt karikagyűrűre extra kedvezményt adunk (karikagyűrű katalógus)
  • Hivatalos certifikát a gyémánt méretéről, tisztaságáról
  • Hivatalos certifikát a gyűrű súlyáról és az arany finomságáról
  • Örök garanciális tisztítás, felület kezelés
  • Ingyenes méretre igazítás szükség esetén
  • 30 napos cseregarancia*

(* csere esetén bármelyik üzletünkben 30 napig lehetőség van az ékszer árának levásárlására. Az ékszert eredeti állapotában tudjuk csak visszavenni.)

Élete legszebb pillanatához és szeretett párjához illő exkluzív eljegyzési gyűrű kiválasztása egy igen jelentőségteljes lépés a közös életük felé vezető úton. Egy nagyvonalú, sugárzóan különleges ékkővel díszített modell lenne talán tökéletes a lánykéréshez, vagy épp egy minimál stílusú mégis extravagánsabb kivitelű fazont képzelt el? Nálunk igazán szárnyalhat a képzelete!

A tradicionálisan gyémánttal készült gyűrűben maga az ékkő és annak koptathatatlan felülete, keménysége, időtállósága hosszú évszázadok óta a szándék komolyságát és az örök szerelmet, ekképp a kapcsolat tartósságát méltatott szimbolizálni.
A klasszikus színtelen, vagy sárga gyémánt eljegyzési gyűrű hagyományosan sárga arany színnel követi a tradíciót azonban a nem annyira hagyománykövető, modern gondolkodás magával hozta a fehér arany eljegyzési gyűrűk illetőleg az egyéb drágaköves (smaragd, rubin, zafír, aquamarin, peridot, stb.) eljegyzési gyűrűk végtelen tárházát, ahol a ragyogó szoliter gyűrűk valódi szépségét a befoglalt kő és az azt kiemelő arany színvilágának tökéletes összhangja adja.

Bár széles kínálatunk mellett választását igyekszünk személyes tanácsadással is segíteni, előfordulhat, hogy a kísérő (szoliter) gyűrűket nézegetve egy-egy modellből más és más részlet kelti fel figyelmét. Nálunk azonban az sem jelent akadályt, ha egy gyűrűben nem találja meg az igazit, ugyanis minden kész modell kérésre bizonyos fokig átalakítható, vagy épp alapjaitól újraálmodható.
Nálunk tehát igény szerint Ön választhatja meg a majdani eljegyzési gyűrűjének színét (anyagát), felületét, vésetét, szélességét illetőleg vastagságát, valamint profilját és a megálmodott kő méretét. Fantáziájára bízva, előzetesen egyeztetett és elkészített tervek alapján módunkban áll akár teljesen egyedi modelleket is elkészíteni, hogy régóta dédelgetett álmai valóban úgy teljesülhessenek, ahogyan azokat elképzelte.

Minden választott eljegyzési gyűrű súlyáról, az arany finomságáról, valamint a befoglalt gyémánt(ok) méretéről, tisztaságáról hivatalos certifikátot [elismervényt] adunk.