Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

A Schmuck Ékszer Magyarország egyik legrégibb, nívós ékszerüzlet-hálózata. Több mint két évtizede dolgozunk azon, hogy ügyfeleinket igazi öröm és elégedettség töltse el, amikor megtalálják nálunk a régóta vágyott, különleges eljegyzési gyűrűjüket, brossukat vagy fülbevalójukat.

A kínálatunkat folyamatosan bővítettük az évek során, így ma már a jegygyűrűkön túl a fülbevalók, karikagyűrűk, divatgyűrűk, pecsétgyűrűk, bokaláncok, karláncok és karperecek, nyakláncok, medálok és brossok széles választékát kínáljuk azon vásárlóinknak, akik számára csak a márkás, nívó, kiemelkedően szép és prémium kategóriás ékszerek az elfogadhatók!

Sőt akár Forevermark gyémántokat vagy befektetési aranyat is vásárolhat nálunk, ha tartós, értékálló befektetés a célja.

A Schmuck Ékszerszalon filozófiája az érték közvetítése

A kezdetektől fogva az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy valódi értéket és minőséget képviselő termékeket kínáljunk a vásárlóink számára. Olyan ékszereket, amelyek egyszerre emelik viselőjük fényét és képviselnek maradandó értéket.

A filozófiánkat úgy ültetjük át a gyakorlatba, hogy az ékszerkínálatunkat alkotó gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók mind tökéletes kiegészítői legyenek vásárlóink mindennapjainak, és életük különleges alkalmainak egyaránt.

Ékszereink elegánsak és időtlenek

A Schmuck Ékszer szalonjainak kínálatát elsősorban a magyar fémjellel ellátott hazai ékszerek és az import termékek alkotják. Ha ön az esküvőjére készül, akkor a több mint négyszáz féle karikagyűrű-modell között bizonyosan meg fogja találni az álmai gyűrűjét!

Ha pedig valamit változtatna rajta, vagy egészen egyedi elképzeléssel érkezik, több üzletünkben is lehetősége van egyedi ékszert, eljegyzési vagy karikagyűrűt készíttetni!

Gerstner és Gettman gyűrűket is várják önt a Schmuck Ékszer szalonjaiban

A Schmuck Ékszerszalon kínálatában az igazán különleges karikagyűrűt keresők megtalálhatják a Gerstner & Gettman német cég impozáns darabjait. Ezeket az exkluzív karikagyűrűket a magas csillogású, sőt akár jéghatású felületkezelés jellemzi, míg a belső kialakításuk az egyedi Gerstner profilt követi.

A Schmuck Ékszer szalonjai sokféle szolgáltatással várják önt

Üzleteink profilját folyamatosan bővítettük az évek során, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk az ékszerkínálatunk mellé. Ezen portfólió része például a karikagyűrű tanácsadás, az egyedi ékszer tervezés vagy éppen a befektetési arany kereskedelme.

Egyéni karikagyűrű tanácsadás

A feladata a friss jegyesek egyik igazán fontos feladata a sikeres leánykérés után, de még az esküvő megszervezése előtt a karikagyűrű kiválasztása.

Aligha tekinthetjük ezt mellékes kérdésnek, hiszen a karikagyűrűt a házaspár, jó esetben, egy életen át fogja hordani! A Schmuck Ékszerszalon munkatársai felkészülten és örömmel segítenek a tökéletes választásban.

Egyedi ékszer tervezés

Habár egészen impozáns az ékszerkínálatunk, tisztában vagyunk vele, hogy sokak álmodják meg a számukra ideális gyűrűt vagy medált.

Szakképzett, kiváló tudással és tapasztalattal bíró aranyműveseink bármikor örömmel állnak vásárlóink szíves rendelkezésére, hogy megvalósítsák a hőn áhított, egyedi ékszert!

Gerstner karikagyűrű tervezés

Az egyedi ékszertervezés mellett kifejezetten a Gerstner profilú karikagyűrűk egyéni ízlés szerinti megtervezésére is lehetőséget biztosítunk, méghozzá egy speciális szoftver által.

Polírozás

Aranyműves, ékszerész szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, ha régebbi ékszereinek megkopott már a fénye, és szeretné políroztatni azokat! A finom felületi csiszolás során eltüntetik a karcolódásokat, kopásokat a kedvenc ékszereiről és helyreállítják azok eredeti simaságát és csillogását.

Ródiumozás

A ródiumozás célja, hogy a természetes formájában pezsgős árnyalatú, 14 karátos fehéraranynak platinás színárnyalatot varázsoljanak. Ez a bevonat azonban idővel, pontosabban a használat mértéke szerint előbb-utóbb megkopik. A ródiumozás során az ékszerészeink visszaadják a fehérarany ékszer platinás csillogását.

Értékbecslés és tört arany felvásárlás

A hazai piacon az egyik legmagasabb árat mi fizetjük a tört aranyért. Ügyfeleink számára emellett értékbecslési szolgáltatást is kínálunk, ha fel akarják becsültetni ékszereiket.

Kapott vagy örökölt egy ékszert, és szeretné megtudni, mennyit ér valójában? Hozza be valamelyik üzletünkbe és értékbecsüs kollégánk hamarosan választ ad rá!

Befektetési arany

Bárhogy is alakuljon a világgazdaság, az arany mindig is az egyik legjobb befektetésnek fog számítani! A Schmuck Ékszer üzleteiben 99,999%-os, tanúsítvánnyal ellátott befektetési aranyat vásárolhat 2-100 gramm közötti változatokban.